webmail bejelentkezés

Szolgáltatások

Internet, kábeltévé, telefon kedvező árakon

Cégünk,a kistérségi tulajdonú szélessávú hálózat ügyfélszolgálati és működtetési feladatait látja ej alválalkozóként a kistérség településein, melyen a OPtanet Kft. indít szolgáltatáscsomagot. Egyeztetések és fejlesztések eredményeként a lakosság érdekeit messzemenően szolgáló tartalom és ár került kialakításra. Az alábbi gyakran feltett kérdésekkel tájékoztatjuk Önöket az új szolgáltatásokról.

Bővebben...
 

Internet nagysebességű vezeték nélküli hálózaton!

Az NIDOCOM Bt. nagysebességû Internet hálózatot mûködtet Bácsalmáson, Tataházán, Csikérián, Kunbaján, Bácsbokodon, Felsőszentivánon, Mátételkén, Csávolyon, Tompán, Kelebián, Rémen. A rendszer a hagyományos modemes kapcsolat többszörösével mûködik, korlátlan elérést biztosít a nap 24 órájában. A kapcsolat sebessége és kis kiépítési költsége lehetõvé teszi az otthoni felhasználók számára a gondtalan Internetezést, cégek számára pedig komoly alternatívát nyújt a telephelyek összeköttetésére, saját webhely kialakítására, levelezõ, Web és nyomtató szerverek céljára. A felhasznált 2,4 GHz nagy megbízhatóságú eszközök biztos kapcsolatot adnak minden idõjárási körülmény között.

Bővebben...
 


Aktualitások

2014.06.30.

Az alábbi linkeken érhetők el gyermekvédelmi tartalomszűrő szoftverek:

Norton Family szűrőszoftver

Dolphin Knight szűrőszoftver

Mindkét oldal magyar nyelvű. Telepítésükkel és használatukkal kapcsolatban kollégáink a +36(40) 620-630-as számon adnak tanácsot.

 
2009.05.11.

A hazánkban is méltán elismert, főleg a vidéki területeken erős szolgáltatók a vezetékes szolgáltatók sebességversenyére reagálva új technológiákat vezettek be.

 

Címlista

Nidocom Bt.

Ügyfélszolgálati iroda:
Bácsalmás, Szent János u. 21.

Jelentkezés, hibabejelentés és számlázás:

+36(40) 620-630

+36 (40) 850-200 hamarosan megszünik

Rendszeradminisztrátor telefonszáma:
+36 (79) 542-120

E-mail:
nidocom@nidocom.hu

 

Online megrendelés

Rendelje meg szolgáltatásunkat könnyedén! Töltse ki az alábbi adatokat, és felkeressük!