webmail bejelentkezés

Internet, kábeltévé, telefon kedvező árakon

Cégünk,a kistérségi tulajdonú szélessávú hálózat ügyfélszolgálati és működtetési feladatait látja ej alválalkozóként a kistérség településein, melyen a OPtanet Kft. indít szolgáltatáscsomagot. Egyeztetések és fejlesztések eredményeként a lakosság érdekeit messzemenően szolgáló tartalom és ár került kialakításra. Az alábbi gyakran feltett kérdésekkel tájékoztatjuk Önöket az új szolgáltatásokról.

A hagyományos kábeltelevízió-hálózatokon az Internet elérhető sávszélessége erősen korlátozott, az új igényeket nehezen tudja kielégíteni, azokon a rendszereken ez a szolgáltatás nagyon érzékeny a zavarra. A mi hálózatunk a következő években megjelenő magosabb minőségi és növekvő teljesítményigények kielégítését is biztosítja. Minden túlzás nélkül azt mondhatjuk, hogy a jelennel a jövőt is megépítettük. Szinte korlátlanul bővíthető a sávszélesség és az Internet érzéketlen a zavarra. Eddigi tapasztalataink alapján szinte nincs karbantartás igénye egy ETTH-rendszerű hálózatnak és a sávszélesség, csatornaszám szinte tetszés szerint bővíthető.

Milyen hálózat épült településünkön, miért különleges ez?

Bácsalmás és Jánoshalma kistérségben egy olyan kábelhálózat épült, amelyen adat-, kép- és hangszolgáltatás biztosítható kiváló minőségben, egyetlen vezetéken érkezve a lakásokba, alacsony áron. A hálózat különlegességét az adja, hogy hosszú optikai és rövid koax szakaszokból épül fel. Ennek és a felhasznált válogatott eszközöknek köszönhetők a kimagaslóan jó minőségű tévéadások, a gyors és stabil Internetkapcsolat és a folyamatosan rendelkezésre álló telefon.

Milyen technológiai újításokkal találkozhatnak az előfizetők?

Az országban az elsők között indítunk digitális csomagot. A mi kínálatunkban nem egy szűk körnek elérhető, magas havidíjú, tematikus csomag fog szerepelni. Szeretnénk, ha a digitális minőséget a lehető legtöbben élvezhetnék otthonukban. Éppen ezért Táltos-csomagunk 58 csatornájából 26-ot digitalizáltuk. Az előfizetőknek ez semmilyen plusz költséget nem jelent, egy készülékhez a Set-Top-Box-ot és a kártyát díjmentesen biztosítjuk. Az eddigi visszajelzések nagyon kedvezőek, a zavarmentes, kiváló kép- és hangminőséget, a széles ismeretterjesztő-, sport- és felnőtt-csatorna kínálatot, valamint a csomag alacsonyan tartott, 3290 Ft-os havidíját értékelik ügyfeleink.

Ha valaki még ekkora összeget sem szeretne kábeltévére áldozni, milyen lehetőségei vannak?

Kínálatunkban létezik egy információs csomag. Ebben a közszolgálati, a díjmentesen fogható és helyi tévék láthatók. Elsősorban azoknak ajánlom, akik otthoni antennájukkal a fenti csatornákat nem, vagy nem jó minőségben tudják fogni. A Skót-csomag havidíja 490 Ft. Nagy népszerűségnek örvend 32 csatornás Vándor-csomagunk. Megtalálható benne film-, zene-, rajzfilm-, sorozat-, ismeretterjesztő- és sport csatorna is. 1990 Ft-os havi előfizetési díjával ideális választás mindenkinek, aki minőségi szórakozásra vágyik, ugyanakkor a háztartása havi kiadásait is szeretné lefaragni.

Mozicsatornák is indulnak?

Az HBO, HB02, Cinemax, Cinemax2 és az HBO Comedy csatornákat vettünk fel kínálatunkba.

Hogy kell érteni a szinte korlátlanul bővíthető Internetet?

Kínálatunk legalján egy korlátlan, 1,5 Mbps/256 kbps sávszélességű csomag szerepel, mely 3800 Ft-os havidíjával országos szinten az egyik legjobb ár/érték arányú. Népszerű a 3 Mbps/3 Mbps le- és feltöltési sebességet kínáló előfizetésünk, mely nem elírás ténylegesen szinkron sávszélességet ad, kategóriájában verhetetlen áron. Az elmúlt l évben háromszor emeltünk sávszélességet. A hálózat tökéletesen alkalmas a további bővítésre így valószínűsíthető, hogy a 2007-ben előfizető ügyfeleink 2008-ban változatlan áron már bővebb tartalmat kapnak anélkül, hogy szerződést kellene módosítaniuk.

A telefonszolgáltatás mikor indul és mit kell róla tudni?

Telefonszolgáltatásunk a kábeltévével és az Internettel egyszerre, várhatóan november elején indul. Telefonos-csomagjaink már 990 Ft-tól elérhetőek, ez már önmagában megtakarítást jelenthet. A kedvező percdíjak segítik a további a takarékoskodást, míg a hálózaton belüli díjmentes telefonálás már biztosan elegendő érv az új szolgáltatás mellett. Például Jánoshalmáról Bácsalmásra, Mélykútra, vagy Borotára a hálózathoz csatlakozó két előfizető a nap bármely időszakában tetszőleges hosszúságú, ingyenes beszélgetést folytathat.

Minek köszönhetőek az alacsony árak?

A szélessávú gerinchálózat kiépítése európai uniós és önkormányzati pénzekből történt, ehhez tette hozzá az önkormányzati partnercég a műsor és telefon-továbbításhoz szükséges eszközöket magánerőből. A pályázatnak kedvező hatása van a mi szolgáltatásunkra is, hiszen ha a hálózat megépítése magánerőből történt volna, a befektetett összegnek jóval rövidebb határidőn belül kellene megtérülnie. Egy hasonlattal élve, olyan ez, mint a személyi vagy a lakásépítési hitelek esetében. Legfőképpen a rendszer használóinak kedvező ez a helyzet.

Ha valaki csatlakozni szeretne a hálózathoz, milyen egyszeri költségekre számíthat?

A csak kábeltévére előfizetőktől 9600 Ft-os belépési díjat kérünk. Amennyiben az ügyfelünk 2 szolgáltatást megrendel, a belépési díj 4800 Ft-ra csökken. Mindhárom szolgáltatás megrendelése esetén díjmentes a belépés. Az egyszeri díjakat soha nem kell készpénzben fizetni, az első havidíjas számla fogja tartalmazni. Az Internet és a telefon előfizetéséhez ki kell helyeznünk egy jelentősebb értéket képviselő kábelmodemet, melyért 9000 Ft letéti díjat kérünk. Erről a díjról tudni kell, hogy szerződéskötéskor az ügyfélszolgálatos kollégának fizetendő, aki erről bizonylatot ad. Nem minősül egyszeri díjnak, a szerződés megszűnésekor visszajár.

Lesz-e helyi ügyfélszolgálat, hol lehet szolgáltatást megrendelni?

Területi ügyfélszolgálatot mőködtetünk Bácsalmáson, Mélykúton, Jánoshalmán ahol fogadják az ügyfeleket kollégáink. Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásának fontos része a mobil ügyfélszolgálatunk. Nem kell befáradnia irodánkba, nincs sorban állás, felesleges várakozás! Mindezt természetesen teljesen díjtalanul! Gyors ügyintézés, ügyfélközpontú kiszolgálás jellemzi cégünket.. Addig is a központi ügyfélszolgálatunkon, mely a 1276-os helyi hívás díjáért hívható számon érhető el, részletes felvilágosítást tudunk adni.

A bekötés jelentkezési sorrendben történik?

Természetesen figyelembe vesszük a jelentkezés idejét. A szerelők megkötött, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfeleknél végzik el a munkát, ezért az ügyfélszolgálati napon kérjük, keressék majd fel irodánkat. A hálózat indulásakor megnövelt létszámú szerelőcsapattal biztosítjuk a várakozásmentes bekötést.
 

 

Aktualitások

2014.06.30.

Az alábbi linkeken érhetők el gyermekvédelmi tartalomszűrő szoftverek:

Norton Family szűrőszoftver

Dolphin Knight szűrőszoftver

Mindkét oldal magyar nyelvű. Telepítésükkel és használatukkal kapcsolatban kollégáink a +36(40) 620-630-as számon adnak tanácsot.

 
2009.05.11.

A hazánkban is méltán elismert, főleg a vidéki területeken erős szolgáltatók a vezetékes szolgáltatók sebességversenyére reagálva új technológiákat vezettek be.

 

Címlista

Nidocom Bt.

Ügyfélszolgálati iroda:
Bácsalmás, Szent János u. 21.

Jelentkezés, hibabejelentés és számlázás:

+36(40) 620-630

+36 (40) 850-200 hamarosan megszünik

Rendszeradminisztrátor telefonszáma:
+36 (79) 542-120

E-mail:
nidocom@nidocom.hu

 

Online megrendelés

Rendelje meg szolgáltatásunkat könnyedén! Töltse ki az alábbi adatokat, és felkeressük!