webmail bejelentkezés

A NIDOCOM Bt. bemutatása

2001 alakult cégünk, ami elsősorban számítástechnikai cikkek forgalmazására lett alapítva. Tulajdonosai teljes mértékben bácsalmási magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy a kistérségben a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére. Cégünk megvalósít minden olyan egyedi, helyi igényt, amelyet a konkurens nagy szolgáltatók nem tudnak felvállalni.

2004-től elhatároztuk, hogy mikrohullámon szélessávú internetet szeretnénk szolgáltatni olcsón, olyan területeken, ahol a nagy cégek a monopol helyzetük miatt csak nagyon drágán szolgáltatnak. Ennek az üzleti tevékenység létjogosultságát az évek igazolták. Elsösorban azoknak az elöfizetöknek kívánunk alternatívát nyújtani, akiknek folyamatos internetkapcsolatra van szükségük, azonban nem akarnak a szolgáltatásért magas díjat fizetni. A NIDOCOM Bt. erre kínál ésszerü megoldást.Elsösorban azokon a településekre szeretnénk szolgáltatásunkat kiterjeszteni, ahol egyéb internetes kapcsolódási pont (ADSL, kábel TV) kiépítése nem lehetséges ill. ahol a fajlagos beruházási költségek magasak. Még mindig rengeteg olyan terület van ebben a leghátrányosabb helyzetű kistérségben, ahová a település nagyságából, vagy szétszórtságából adódóan a nagy szolgáltatóknak nem éri meg beruházni. Viszont ezen településeknek is joguk van olcsó, gyors internethez.

Célunk, hogy az eldugodt falvakban, tanyákon élő embereket is bekapcsolhassuk az ország vérkeringésébe. A mi üzletpolitikánk, hogy egyre közelítsünk árainkkal az uniós árakhoz, és hogy felhasználóink stabil, jó minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

Úgy gondoljuk a minőségi szolgáltatás az ami megalapozza a cég jövőjét, de ugyanakkor nem hagyva figyelmen kívül azt a tényt, hogy az Internet a felhasználókért van így elérhető áron kell tudnunk szolgáltatni. A Nidocom Bt. azt tűzte ki célul, hogy fenntartva jó minőségű szolgáltatását, rugalmasságát és a gyors ügyfélkezelést napról napra bővíti a használók táborát. A stratégiánk az, hogy folyamatosan újabb és újabb szolgáltatásokkal fűszerezve nyerjük meg a felhasználók további érdeklődését, és folyamatosan lefelé szorítsuk az árakat, úgy hogy ez ne menjen a minőség rovására.A szolgáltatás árát a lehetöségekhez képest próbáljuk alacsony szinten tartani, az ár-érték arányt folyamatosan javítani, amint arra lehetöség nyílik.

 

Aktualitások

2014.06.30.

Az alábbi linkeken érhetők el gyermekvédelmi tartalomszűrő szoftverek:

Norton Family szűrőszoftver

Dolphin Knight szűrőszoftver

Mindkét oldal magyar nyelvű. Telepítésükkel és használatukkal kapcsolatban kollégáink a +36(40) 620-630-as számon adnak tanácsot.

 
2009.05.11.

A hazánkban is méltán elismert, főleg a vidéki területeken erős szolgáltatók a vezetékes szolgáltatók sebességversenyére reagálva új technológiákat vezettek be.

 

Címlista

Nidocom Bt.

Ügyfélszolgálati iroda:
Bácsalmás, Szent János u. 21.

Jelentkezés, hibabejelentés és számlázás:

+36(40) 620-630

+36 (40) 850-200 hamarosan megszünik

Rendszeradminisztrátor telefonszáma:
+36 (79) 542-120

E-mail:
nidocom@nidocom.hu